Антивирусна защита

Антивирусният софтуер е незаменим за всеки компютър. Без него рискувате да загубите личната или служебната си информация, файловете си и дори парични средства от банкови сметки.

Защита срещу зловреден софтуер, шпионски софтуер и рекламен софтуер

Помните ли, когато домашният Ви компютър беше само за игри, проверка на социалните медии и гледане на видеоклипове за котки? Не беше толкова отдавна. Но сега този компютър и връзката му с интернет са жизненоважни за Вашата работа, за обучението на децата Ви и за поддържане на връзка с приятелите, които не можете да посетите. Би било жалко, ако нещо се случи с този жизненоважен комуникационен възел. И затова трябва абсолютно да се уверите, че всичките Ви компютри имат защитата на мощна, ефективна антивирусна програма, която е активна и актуална. Ако не сте сигурни, че разполагате с правилния инструмент обърнете се към нашите професионалисти. Вашата защита е на първо място за нас!

Ние го наричаме антивирусен, но всъщност е малко вероятно да бъдете ударени с действителен компютърен вирус. В наши дни зловредният софтуер е свързан с печелене на пари и няма лесен начин да спечелите пари от разпространение на вирус. Троянците за изкупване и кражба на данни са много по-често срещани, както и ботовете, които позволяват на бот-хердера да отдаде компютъра Ви под наем за подли цели. Съвременните антивирусни програми обслужват троянски коне, руткитове, шпионски софтуер, рекламен софтуер, рансъмуер и др.