Миграция на сървър

Фирмата предлага миграция на вече съществуващите Ви проекти без никакво прекъсване на работата им. Преместването на Вашите софтуерни продукти, сайтове, системи и програми става бързо, сигурно и без прекъсване на работата Ви. Миграцията на сървърите се извършва от специалист.

Преместване на фирмен сайт или онлайн магазин

Скоростта на един сайт е най-важния фактор за успеха му. Не губете клиенти! Никой не обича досадното чакане докато страницата зарежда. Фирмата предлага прехвърляне на фирмен сайт или онлайн магазин бързо и без прекъсване на работата им.

– Ако скоростта на работа на Вашия сървър забавя зареждането и навигацията в сайта

– Ако Вашият сървър е остарял или не успява да се справи с трафика към сайта

– Ако не сте доволни от качеството на услугите или комуникацията в сегашната си хостинг компания

– Ако използвате бавен хостинг или разполагате с малко място, от което сайтовете Ви постоянно спират и не се зареждат

– Ако често достигате лимитите на споделения хостинг и от това губите клиенти

Мигриране на ERP и CRM системи

ERP системата за управление на процесите в компанията е от изключителна важност за дейността на всяка фирма. Бързината на работа и надеждността на този софтуер са от съществено значение за обслужването на клиенти, производството на продукти, защита на базата данни и потока информация. Гарантираме минимално офлайн време!

Мигриране на специализиран софтуер

В ежедневната си дейност използвате различни складови програми, счетоводен софтуер и други специализирани програми за нуждите на компанията Ви. Всяка една от тези програми може да работи на различни сървъри, предлагащи недостатъчна скорост и защита на данните. Това е основателна причина за миграция от един към друг сървър – ние ще съберем всички използвани от вас програми на един сървър, ще гарантираме тяхната сигурност и свързаност с Вашия бизнес.

Ние ще се погрижим целия процес по преместването да мине безпроблемно, изключително бързо и без прекъсване.