Софтуерни телефонни централи – Астериск

Asterisk е софтуер за изграждане на комуникационни приложения. Asterisk превръща обикновения компютър в комуникационен сървър. Asterisk захранва IP PBX системи, VoIP шлюзове, конферентни сървъри и други персонализирани решения. Използва се от малък бизнес, голям бизнес, кол центрове, превозвачи и държавни агенции по целия свят.

Днес в повече от 170 държави се използват повече от един милион базирани на Астериск комуникационни системи. Астериск се използва от почти целия списък с клиенти на Fortune 1000. Най-често внедрен от системни интегратори и разработчици, Asterisk може да се превърне в основа за цялостна бизнес система за телефон или да се използва за подобряване или разширяване на съществуваща система или за преодоляване на пропастта между системите.

Asterisk е платформа за изграждане на мулти-протоколни приложения и решения за комуникация в реално време. Asterisk е за гласови и видео приложения в реално време, както Apache за уеб приложения. Asterisk абстрахира сложността на комуникационните протоколи и технологии, което Ви позволява да се концентрирате върху създаването на иновативни продукти и решения.

Можете да използвате Asterisk за изграждане на комуникационни приложения, неща като бизнес телефонни системи (известни също като IP централи), дистрибутори на разговори, VoIP шлюзове и конферентни мостове /. Asterisk включва компоненти от ниско и високо ниво, които значително опростяват процеса на изграждане на тези сложни приложения.

Нашите разработчици ще се запознаят подробно с нуждите на фирмата Ви и ще конфигурират централите, така че да задоволят изцяло Вашите бизнес нужди.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *